Visszavettek a luxusból Tarsolyék – Így él most a nemrég szabadult Quaestor-vezér

Károsultak Korrupció Quaestor Szíjjártó Péter Tarsoly Csaba
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/penz/visszavettek-a-luxusbol-tarsolyek/4hw4jsg

Budapest — Közel két év előzetes után hazatérhetett budai luxusvillájába Tarsoly Csaba, a 200 milliárdos csalással és sikkasztással vádolt Quaestor-vezér.

Már várta őt felesége, aki szintén hosszú hónapokat töltött a rács mögött mint a Quaestor-cégcsoport egyik vezető tisztségviselője, valamint két lányuk.

Tarsolynak hatalmas váltás lehet, hogy a szűk börtöncellájából a hatalmas, közel nyolcszáz négyzetméteres házában pihenhet és készülhet a büntetőperére. A villához hatalmas kert tartozik, ha pedig Tarsoly mozogni szeretne, akkor a pinceszinten található medencében csobbanhat.

Tegnap délután mi is felkerestük és becsengettünk Tarsolyékhoz, de semmi mozgás nem volt, a kaputelefont nem vették fel.

A szomszédok szerint megváltoztak Tarsolyék: a korábbi nagy luxusautókat már nem látják, valószínűleg lefoglalták a hatóságok, jelenleg egy kisebb autóval járnak.

Kétéves letartóztatás után térhetett haza /Fotó: Grnák László

Szerényebben és visszafogottabban élnek, mint a botrány kirobbanása előtt – mondta el a Blikknek az egyik közeli lakó. Elmondása szerint Tarsolyék az utcában senkivel sem állnak szóba, igaz, nem is népszerűek a környéken.

Kedden nemcsak Tarsolyt engedték ki az előzetesből, hanem egykori helyettesét, a harmadrendű vádlottat, M. Jánost is. Így jelenleg senki sincs előzetesben a rendszerváltás utáni legnagyobb pénzügyi csalásának számító Quaestor-ügy vádlottai közül.

Lájkold a Facebook oldalunkat