Tüntetés – Budapest, Markó utca, Törvényszék bejárata – 2017 július 6. 8:30

Brókerügyek Károsultak Quaestor
Oszd meg másokkal is

FELHÍVÁS!!!

Kedves Csoporttársak!

Világosan látnunk kell, hogy teljesen hülyének néznek bennünket!!!

ITT AZ IDŐ, HOGY EZ ELLEN FELLÁZADJUNK!!!

ÜZENJÜK MEG A MAFFIA KORMÁNYNAK, HOGY BENNÜNKET NEM FOGNAK TUDNI A LEVESBE KÜLDENI, MERT MI TOVÁBBRA IS KÜZDÜNK AZ ELLOPOTT PÉNZÜNKÉRT, AZ ELLOPOTT ÉLETÜNKÉRT, EGÉSZSÉGÜNKÉRT ÉS AZ IGAZSÁGÉRT!!!

NEM ELÉG csak telefonon és FB üzenetekben jeleznetek a csoport szervezőinek a mérhetetlen felháborodásotokat!!!

DEMONSTRÁCIÓN KELL SOKUNKNAK FELEMELNI A SZAVUNKAT, HOGY NEM HAGYJUK!!!

Egyrészt tiltakoznunk kell a múlt heti döntés miatt, miszerint Tarsoly Csaba továbbra is házi őrizetben maradhat a 800 négyzetméteres úszómedencés budai villájában, míg közben egy új Mini Morrissal kedvére járhat-kelhet is a városban.

Másrészt tiltakoznunk kell a további kisemmizésünk ellen, hiszen folyamatosan kapjuk a felszámolótól a leveleket, miszerint már semmilyen további kártalanításra nem számíthatunk a ki nem fizetett 100-120 milliárdunkból.

Harmadrészt tiltakoznunk kell az elhallgattatásunk és a megfélemlítésünk ellen! Úgy tűnik a “Strassbourgban folytatjuk” május 23-i demonstrációnkkal átléptük azt a fidesz által eltűrt határt, amikor még eltűrték, hogy országhatáron belül, különböző hivataloknál hetente demonstrálunk.

El akarnak hallgattatni bennünket is, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a demó után, eltérően az eddigiektől, példátlan módon 20.000.- Forint pénzbüntetéssel sújtott engem a lakóhelyem szerinti Rendőrség, mint az esemény szervezőjét, holott szabályosan, ugyanolyan módon és tartalommal jelentettem be a Strassbourgi beadványok DHL irodában történő feladása alkalmából szervezett eseményt is.

NEM HALLGATHATUNK EL!!! TILTAKOZNUNK KELL!!!

Jövő héten csütörtökön, július 6-án 8.30-kor találkozunk a Markó utcai Törvényszék bejárata előtt, ahol egy rövid demó után tüntetőleg mindannyian bemegyünk a 9.00 órakor kezdődő Tarsoly tárgyalásra. Ezt követően közösen átvonulunk Polt Péterhez szintén a Markó utcába, ahol 11.00 órakor parlamenti képviselő részvételével folytatjuk a tiltakozást.

Kérünk benneteket, hogy, aki jön, a post alá csak annyit írjon oda, hogy “IGEN” és vele együtt + hány “fő” jön.

Tudjuk, hogy nyár van, meleg van, iskolai szünet van, de ennek ellenére kérünk benneteket, hogy gyertek el sokan, és hozzátok magatokkal a gyerekeket, az unokákat, a rokonokat, a barátokat és az ismerősöket is!

Amennyiben e hét péntek estig nem jönne össze minimum 50 FŐ, akiknek a részvételére BIZTOSAN számíthatunk, akkor nem is fogjuk az eseményt bejelenteni.

GYERTEK EL MINÉL TÖBBEN, NE HAGYJUK MAGUNKAT TOVÁBBRA SE “ELTAKARÍTANI”!

KÖSZÖNJÜK!

Addig is kívánunk szép nyári napokat mindenkinek!

Sajtóanyag:

Quaestor-Károsultak-Demonstráció_SAJTÓKÖZLEMÉNY_MARKÓ-UTCA-2017-07-06.pdf

Lájkold a Facebook oldalunkat