Rogán-féle maffia korrupció

Breaking News Károsultak Korrupció Lopás
Oszd meg másokkal is

Forrás: https://index.hu/belfold/2019/05/23/rogan_vagyonnyilatkozat_lizingel_audikat/

Rogánék kicselezték a vagyonnyilatkozatot, bérelték a dögös Audikat

Évek óta bérelték a nagy értékű Audikat Rogán Antalék, írja a Direkt36, amely bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy a politikus és neje 2008 óta bérelt Audikkal száguldozik. Az egyiket például egyszer egy 110-es táblánál 141-gyel be is mérték a rendőrök, és a Direkt36 szerint amikor az autó tulajdonosa, az autóbérléssel és lízingeléssel foglalkozó cég megkapta a rendőrségi papírokat a gyorshajtásról, arra a papírra a cégnél azt írták: Rogán Antal.

A lízingcégtől a Direkt36 szerint egy A6-ost és egy Audi Q5-ös városi terepjárót is bérelt a család. 

A probléma ezzel például az, hogy a kocsik nem szerepelnek a miniszter vagyonnyilatkozatában, pontosabban a lap szerint Rogán Antal „ezeket a kocsikat nem írta be, csak két olyan tartós bérleti konstrukciót tüntetett fel, amelyek az alacsonyabb kategóriájú A3-as Audiról szóltak”.

A másik probléma, hogy nem tudható, mennyit fizettek értük, de a lap szerint az ilyen autókért általában „bruttó 250 ezer, de akár 500 ezer forintot” is elkérhetnek havonta.

„Rogán feleségének például a [Mercarius Flottakezelő Kft.] 4 millió forintról állított ki számlát a Q5-ös első bérleti díjának egyik részéről.”

Hogy kik bérelnek még autót a propagandaminiszter környezetéből, és a vagyonosodás további részletei a Direkt36 cikkében.

További cikkek a rogán-féle audi bérlésről: https://444.hu/2019/05/23/meregdragan-berelheto-autokat-hasznaltak-roganek-es-mas-kormanykozeli-emberek

Lájkold a Facebook oldalunkat