Nem Quaestorügy de gyanúsan hasonló: VOLT FIDESZES ALPOLGÁRMESTER

Lopás
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://videk.ma/2017/03/03/bomba-hir-volt-fideszes-alpolgarmester-segithette-broker-marcsit/

BOMBA HÍR: VOLT FIDESZES ALPOLGÁRMESTER SEGÍTHETTE BRÓKER MARCSIT

Újabb kormánypárti szál került elő a Bróker Marcsi-ügyben

Egy volt fideszes politikus volt a 20 milliárd forintos csalással gyanúsított Bróker Marcsi egyik támasza a belize-i bujkálása alatt – írja a pénteki Blikk.

A Blikk kitér arra, hogy a volt budapesti képviselő és alpolgármester Czibula Csaba lehet az  Fideszes politikus, aki segíthette a karibi adóparadicsomban bujkáló D.Sándornét. Ez különösen annak fényében lehet érdekes, hogy az ügy kirobbanását követően a Kormánypárt minden eszközt megragadott, hogy saját érintettségét eltussolja az ügyben, de a végén több ízben is kiderült, hogy letagadhatatlanul sok szállal kötődnek a Bórker Marcsiként országos hírnevet szerzett karcagi hölgyhöz.

Ahogyan a Blikk rámutatott Bróker Marcsi belize-i lelki támasza, Czibula Csaba 2008-ban hagyta el hazánkat, mielőtt őrizetbe vették volna az Erzsébet városi ingatlan panama-üggyel (Hunvald -ügy közismert nevén) kapcsolatosan.

Fotó: internet

A Blikk saját informátorára hivatkozva azt is tudni véli, hogy amikor kint Bróker Marcsinak elfogyott a pénze, és ott is mások megtévesztésével próbált pénzhez jutni, Czibula megszakította vele a kapcsolatot. A nő nem sokkal később lebukott, amikor az egyik becsapott ember feljelentette.

Azt továbbra sem tudni, merre lehet a Hunvald -ügyben érintett Czibula Csaba, akit sokan Deutsch Tamás Európai Parlamenti képviselő, miniszteri biztos harcostársának tartottak fővárosi tevékenysége alatt.

Lájkold a Facebook oldalunkat