Tarsoly Csaba és felesége újra sikeresek!

Brókerügyek Károsultak Korrupció Quaestor
Oszd meg másokkal is

Sikerkonferencián vesz részt Tarsoly Csaba felesége

Forrás: http://24.hu/belfold/2017/11/04/sikerkonferencian-vesz-reszt-tarsoly-csaba-felesege/

A Quaestor-károsultak felháborodtak.

A Quaestor-károsultak egy csoportja úgy értesült, hogy Tarsoly Csaba, a bedőlt pénzintézet volt tulajdonos-vezetője részt vesz egy nyugdíjas szövetkezetekről szóló háromnapos konferencián, annak ellenére, hogy házi őrizetben van.

A csoport egyik vezetője, Mátay Sarolta a Zoomnak azt mondta, több forrásból tudnak Tarsoly részvételéről a Club Tihanyban zajló rendezvényen, amelynek részvételi díja 40 ezer forint. Találkozni akarnak vele, megkérdezni, miből fizette ki a részvételt, miután a bírósági tárgyalásokon arról beszélt, hogy olyan szegények, hogy szüleikre szorulnak.

A szervezők a rendezvényt „nemzetközi sikerkonferenciának” nevezik. Sok érdemi információ nem tudható meg, azt írják: a rendezvény „a mai trendekről, technológiákról és az általuk generált lehetőségekről” szól, „melyek egy jobbító erővé válhatnak az életünk számos területén”.

Papp Gábor, Tarsoly Csaba ügyvédje a Zoom megkeresésére közölte: védence nem kapott engedélyt, hogy Tihanyba menjen, felesége, Rónahegyi Erika viszont igen. Rá is lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik, de a bíróságtól kért és kapott engedélyt a konferencián való részvételre.

Lájkold a Facebook oldalunkat