Ha LOPSZ másoktól, CSALSZ, HAZUDSZ, akkor király vagy és soha nem kerülsz börtönbe! Mint Tarsoly, Farkas és a többiek.

Kiemelt hírek Lopás Quaestor
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://magyarnarancs.hu/narancsblog/matol-hivatalos-a-fidesz-nagyra-ertekeli-ha-valaki-lop-csal-es-hazudik-107313

Persze ehhez kérnek néhány szavazatot, de Farkas Flórián ezt is elintézi.

Nagy biztonsági készültség mellett érkezett meg szombaton Farkas Flórián a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség szolnoki tisztújító kongresszusára, a tiszaligeti Városi Sportcsarnokba. A roma ügyekért felelős miniszterelnöki biztostól nem lehetett kérdezni, a kongresszusra pedig nem engedték be csak azokat, akik rajta voltak a listán. A RomNet főszerkesztője, Hidvégi-Balogh Attila arról számolt be, hogy az eseményre buszokkal szállították azokat, akik később megerősítették Farkas Flóriánt a szövetség élén. Az újságírónak sikerült bejutnia, közölt is egy rövid videót Farkas beszédéről. A roma vezető egyebek közt az mondta, hogy jöhetnek a gárdisták, „kiabálhat liberális és hangoskodhat szocialista, tudjuk, mire szövetkeztünk, a cigányság alkotórésze a nemzetnek, a cigányság sorsa össze van kötve a nemzet sorsával”. És sajnos Farkas Flóriánéval is – ezt már mi tesszük hozzá –, akinek nyilvánvalóan többet ér a saját boldogulása, mint a nehéz sorsúaké.

A Fidesz az egyetlen párt, amely felvállalja Farkas Flóriánt

A Lungo Drom szombat délutáni közleménye azt írta, Farkas Flórián elnök beszédében kiemelte a májusban, Kövér László Fidesz választmány elnökével aláírt megállapodás fontosságát, amely egy hosszú, 16 éve tartó szövetség megerősítését jelenti. Mint mondta, a Fidesz az egyetlen párt, amely felvállalta a cigányság ügyét. Kiemelte, a Lungo Dromnak óriási a lehetősége és óriási a felelőssége is. A kormány elkötelezte magát és rendkívüli erőfeszítéseket tesz 2010 óta a hátrányos helyzetben lévők, így különösen a hazai cigányság társadalmi felzárkózása érdekében. A Lungo Drom ebben partner, és felelősséget vállal a magyarországi cigányság egészéért.

A Magyar Távirati Iroda tájékoztatása szerint a kongresszusra elment az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, Balog Zoltán is, és ha már ott volt, aláírt ő is egy megállapodást a Lungo Drommal. Hogy ebben a megállapodásban mi van, arról egyelőre nem tudni sokat, bár a miniszter arca elég kifejező volt, amikor letették elé a dokumentumokat.

Ebben az egészben az a szörnyű, hogy pont az a Balog Zoltán írt alá együttműködést Farkas Flóriánnal, akinek a legtöbb problémát okozza Orbán romaügyi miniszterelnöki biztosa, hiszen az Országos Roma Önkormányzat programjait a tárca felügyeli. Ennek következtében a miniszter pontosan tudhatja, hogy mennyit loptak és csaltak el Farkas Flóriánék csak a több milliárd forint költségvetésű Híd a munka világába c. projektből, és még számos, elvileg a romák felzárkóztatását célzó programból.

Balog Zoltán mintha egy másik Farkas Flóriánról beszélt volna

De van még ennél is lejjebb, Balog Zoltán egészen elképesztően nyilatkozott Farkas Flóriánról. Szerinte a roma vezető az, aki szabálytalanság esetén eljár, vizsgálatot indít, ha kell, feljelentést is tesz, mert “tiszta kézzel lehet csak részt venni” a roma politikában. Balog Zoltán szerint sokkal jobb ma a romák helyzete, mint 2010-ben volt, a problémák sokkal kisebbek.

Az, hogy Farkas Flórián és köre most bármennyit sikkaszthat, egyelőre nem kerülnek börtönbe – több nyomozás is folyamatban van a zűrös ügyek miatt –, de még a NER-en kívülre se, annak köszönhető, hogy a közvélemény-kutatásokat toronymagasan vezető Fidesznél még így is rettegnek, lesz-e elég szavazatuk jövő tavasszal. Ezért simán bevállalják a szövetséget a csalással vádolt roma vezetővel. Közben pedig ők papolnak arról, hogy az ellenzék lepaktált a sátánnal.

Lájkold a Facebook oldalunkat