Tüntetéssel várták a Quaestor-károsultak a MOB-elnökválasztásra érkező Borkait – videó

Korrupció NOlimpia Tarsoly Csaba
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://hvg.hu/gazdasag/20170502_Tuntetessel_vartak_a_Quaestorkarosultak_a_MOBelnokvalasztasra_erkezo_Borkait__video?s=hk

A tüntetők Borkai Zsolt és a Quaestor közötti összefüggésekre hívták fel a figyelmet.

Kedden tartja a tisztújító közgyűlését a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), amelynek elnöki posztjára az eddigi elnökön, Borkai Zsolton kívül a korábbi főtitkár Szabó Bence, és Kulcsár Krisztián, a Nemzetközi Vívószövetség sportigazgatója is pályázik.

A XIII. kerületi Helia Hotelben tartott közgyűlésre érkezőket azonban tüntető Quaestor-károsultak várták, akik azt skandálták, hogy “olimpiamaffia”, illetve olyan táblákat tartottak a magasba, amelyeken az állt: “Hol a 210 milliárd? Hol vannak a valódi felelősök?” “A Fidesz-kormány károsultjai vagyunk”.

© hvg.hu

Borkai Zsolt – aki MOB-elnöksége mellett Győr fideszes polgármestere is – ugyanis Quaestor-kötvényekben tartotta a város pénzét, emellett pedig támogatta a Quaestor-beruházásként megvalósuló győri stadion és a hozzá kapcsolódó szállodakomplexum megépítését is, sőt a Quaestor tartotta el az általa felvásárolt győri focicsapatot is.

Lájkold a Facebook oldalunkat