O1G with P1G

Orosz befolyás Magyarországon. Hogyan dezinformálják az embereket

Agymosás Breaking News Kiemelt hírek Korrupció Politika Valódi hírek
Oszd meg másokkal is

Nézd meg! Ne hagyd, hogy DEZINFORMÁLJANAK! Ne hagyd, hogy összezavarjon a Propaganda!


Amikor még nem volt ennyire agyatlan Orbán…

Orbán Viktor: “Ajtót mutattunk az oroszoknak, ne is másszanak vissza”

Forrás: https://mno.hu/belfold/a-regi-orban-viktor-ajtot-mutattunk-az-oroszoknak-ne-is-masszanak-vissza-2395025

Ajtót mutattunk az oroszoknak és a kommunizmusnak, az olaj talán keletről jön, de a szabadság nyugatról, és erről az útról nem térhetünk le. Nem, ezt nem egy külföldről pénzelt álcivil mondta, hanem Orbán Viktor – még 2007-ben. A múlt Orbánjánál senki nem bírálja keményebben a jelenlegit.

A tízéves videóban Orbán Viktor a jövő nemzedékeinek üzen és tesz ígéretet, ugyanakkor szinte minden mondatával élesen kritizálja az Orbán-kormány jelenkori politikáját: egy nyugatbarát ellenzéki politikust láthatunk, aki szót emel a kiüresedett, csak intézményeiben működő demokrácia mellett, aki a jövő fiataljaihoz szól: ne hagyják, hogy Magyarországot letérítsék a nyugatos útról. Néhány részlet a beszédből, a videón mindez a 24:12-es időpontnál található meg.

 „Nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most meg visszajöjjenek az ablakon.

Mi az ajtót a Nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak, a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk. És azt üzenjük a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy ezek a dolgok visszamásszanak az ablakon

(…)

Merthogy Magyarországon ma éppen a demokrácia lényege, a felelősség és az elszámoltathatóság hiányzik, ami maradt, azok az intézmények.”

A fiatalok továbbra tartsanak ki a nyugatos Magyarország mellett, ne engedjék, hogy Magyarországot erről az útról letérítsék, ne váljunk a Gazprom legvidámabb barakkjává – tette hozzá az akkor még ellenzéki pártelnök.

Ugyanennek az Orbán Viktornak ma már viszket a tenyere, ha a CEU bezárása és civil törvény ellen tüntető fiatalokat lát – és ugyanez az Orbán Viktor együtt örül Vlagyimir Putyinnal a paksi bővítésnek.

Lájkold a Facebook oldalunkat