Itt van magyarul a holland köztelevízió műsora, amelyben kinevetik Orbán Viktort, lenézik a NER-t

Károsultak Korrupció Lopás Valódi hírek
Oszd meg másokkal is

Forrás: https://168ora.hu/kulfold/itt-van-magyarul-a-holland-koztelevizio-musora-amelyben-kinevetik-orban-viktort-lenezik-a-ner-t-157657

Hétfőn mi is megírtuk, hogy a

VPRO holland köztelevízió szatirikus műsora, a Zondag met Lubach Magyarországgal foglalkozott  a zöldpárti EP-képviselő, Judith Sargentini nevét viselő jelentés nyomán. A műsorvezető, Arjen Lubach 15 percben mindent elővett a felcsúti kisvasúttól a Pancho Arénától a magyarországi média helyzetén át a holland politikus ellen indított kormányzati gyűlöletkampányig, a VPRO YouTube-csatornáján pedig most már magyar felirattal is meg lehet nézni az egészet.


Alul a fogaskerék (beállításoknál) válasszuk ki a magyar nyelvet (hungary). A CC gombbal lehet bekapcsolni a feliratozást.

Forrás: https://444.hu/2018/10/16/leforditottak-magyarra-az-orban-viktort-es-a-sargentini-jelentest-bemutato-vicces-holland-musort

Lefordították magyarra az Orbán Viktort és a Sargentini-jelentést bemutató vicces holland műsort

Elkészítették annak a holland szórakoztató közéleti műsornak a magyar feliratos verzióját, amiről tegnap is hírt adtunk

A holland közszolgálati televízión bemutatott 15 perces műsort most magyarul is lehet élvezni: szórakoztatóan mutatja be a Magyarország elleni európai parlamenti eljárás alapjául szolgáló Sargentini-jelentést, annak főbb állításait és Orbán Viktort a holland tévénézőknek.

(Ha a felirat nem vagy nem magyarul indul: a lejátszó alsó sávjában található gombok segítségével lehet megjeleníteni a magyar/angol/holland feliratot: a jobb oldali ikonsor bal oldali szélén lévő gomb a feliratok be- és kikapcsolására szolgál. Eggyel jobbra, a fogaskerék ikonnál lehet a felirat nyelvét állítani.)

Bizsergető érzés, ahogy a semmiből a holland műsorvezető felvezeti Orbán Viktort, Felcsútot és a többi, a magyar nézők számára unalomig ismert jelenséget:

Orbán Viktor 1963-ban született Felcsúton, kezdi a műsorvezető. De miért érdekes Felcsút? Hát mert Orbán épített oda egy vonatot, ami a semmiből a semmibe megy, majd vissza, hangzik el. Aztán a műsorvezető rájön, mire jó mégis a felcsúti kisvasút: meg lehet jegyezni a hollandoknak Orbán nevének kiejtését: “Orban-spoorban” azaz orbánszporbán. A spoorban hollandul vasúti pályát jelent.

A kisvasút után kitérnek a miniszterelnök háza mellett épült stadionra, amely hatalmas épület a falu kicsi házaihoz képest.

Az adás szépen bemutatja a NER-t, azt, hogyan lehet a Fidesznek kétharmada úgy, hogy a szavazóknak kevesebb mint a fele szavaz a Fideszre. Aztán következik a bíróságok bedarálása, az EU-s pénzek esztelen felhasználása és a többi. 

Lájkold a Facebook oldalunkat