23 Milliós szőnyeg Matolcsyéknál

Kiemelt hírek Lopás Matolcsy György MNB Quaestor
Oszd meg másokkal is

Tájékoztató Károsultaknak (Quaestor,deviza, magánnyugdíj, banki stb.)!
Az a megtiszteltetés ért, hogy megkeresett dr. Ravasz László bíró, hogy meghívjon az Adóskamara megalakításának megbeszélésére. A meghívás nem személyesen nekem szólt, hanem a Quaestor-károsultak közösségének. Mivel nem tudtam részt venni, ezért strómanokat küldtem. Az Adóskamara megalakításának célja, hogy MINDEN károsulti csoportot (magánnyugdíj-, bróker-, deviza-, banki-károsult, rendvédelmi dolgozó, ügyvédek, bírók stb. ) összefogjon, hogy ne külön-külön hanem közösen lépjenek fel. Abban az esetben, ha sokan leszünk a jogvédő ügyvédek, bírók vállalják, hogy összefogják, képviselik a csatlakozott károsultakat (ingyen). 
A megbeszélésen résztvevők munkatervet készítettek. Első lépés a károsultak elérése, ezért létrehoztak egy Facebook csoportot, és a napokban elkészül a honlap is. A károsult feladata, hogy csatlakozzon és mindenkit értesítsen a csatlakozás lehetőségéről. Nagy létszám esetén 1-2 héten belül a sajtóban bemutatnak egy 12 pontból álló követelést, melyet “ki kell harcolni”. A követelésekben szerepel a Quaestor-károsultakat is érintő rész: …”9., Azoknak akiknek pénzintézet jogellenesen kárt okozott vagy a vagyonukat elárverezték ( Pl. a deviza hiteleiket már kifizetők, Quaestor károsultak, végrehajtás alatt állók stb.) méltányos állami kártalanítást kapjanak….”
Nem elég csatlakozni a kezdeményezéshez, a csatlakozónak tevékenyen részt kell vennie a közösség munkájában. Most a toborzás a feladat. Sorra jönnek létre megyénként a facebook csoportok “Adóskamara” elnevezéssel. Akinek már van a megyéjéban ilyen csoport az ahhoz csatlakozhat, akinek még nincs az a budapestihez is csatlakozhat: https://www.facebook.com/groups/1996137450402813/about/,
e-mail: rab.csoport@gmail.com
https://hirtv.hu/video/199430
Olajos Mihály fényképe.

Lájkold a Facebook oldalunkat