Bocsánatkérést és 100% kártérítést

Bocsánatkérést és 100% kártérítést

Brókerügyek Károsultak Quaestor Szíjjártó Péter Tarsoly Csaba
Oszd meg másokkal is

 

Tőlünk mikor fog bocsánatot kérni a fidesz a Quaestor Lopásért?

Bocsánatkérést és 100% kártérítést követelünk!

Quaestor károsultak:  “Követeljük a 100%-os kártérítést!” – Bocsánatkérést és 100% kártérítést követelünk!


Forrás: https://24.hu/belfold/2017/12/04/bocsanatot-kert-a-fidesz-a-helsinki-bizottsagtol/

Bocsánatot kért a Fidesz a Helsinki Bizottságtól

Hétfőn este közleményt adott ki a Fidesz, amit alább változatlanul közlünk.

„2015. május 22. napján az MTI Országos Sajtószolgálata útján megjelent közleményében a Fidesz a következőket tette közzé:

A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!

A Fővárosi Törvényszék 65.P.22.573/2015/12. számú ítélete megállapította, hogy az alperes (Fidesz) megsértette a felperes (Helsinki Bizottság) jóhírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a fenti közleményében valótlanul állította, hogy a felperes szervezet nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti tevékenysége során, és fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani, továbbá, hogy a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisított 2014. évre vonatkozóan, ezért az alperes sajnálkozását fejezi ki.”


Bocsánatkérést és 100% kártérítést!

Csatlakozz a facebook csoportunkhoz és kövesd a történetünket.

Quaestor Károsultak Közössége

Kövesd a 24.hu-n megjelenő Quaestor híreket. Előző cikkekből:

Quaestor-botrány: öt gyanúsítottat hallgattak ki

Öt gyanúsítottat hallgattak ki a nyomozók a napokban az úgynevezett soltvadkerti hűtlen kezeléssel kapcsolatban, amelyet a Quaestor-ügytől még 2015 decemberében különített el a nyomozó hatóság – közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön.

A gyanúsítottakat különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ibolya Tibor fővárosi főügyész közleményében azt írta: az alapügyben a Fővárosi Főügyészség 2016 februárjában tizenegy emberrel szemben nyújtott be vádiratot bűnszervezetben elkövetett sikkasztás, csalás és más bűncselekmények miatt, az eljárás bírói szakban van. A vádemelés előtt a nyomozó hatóság elkülönített az alapügytől több bűnügyet, köztük a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet színlelt értékpapír-vásárlásai miatt indult nyomozást.

Tovább olvasom

Lájkold a Facebook oldalunkat