Nem adjuk fel! Irány az EU parlament

Breaking News Brókerügyek Devizakárosultak Károsultak Quaestor Tüntetések Valódi hírek
Oszd meg másokkal is

Kedves Csoporttársak!

Régóta tervezzük, szervezzük, azon dolgozunk, hogy a Quaestor-ügy egy személyes találkozó keretében az Európai Parlament és az Európai Bizottság elé kerüljön. Ennek érdekében első körben az akkor még csak készülőben lévő Sargentini-Jelentés kapcsán augusztus-szeptemberben két alkalommal is levelet küldtünk az összes Európai Parlamenti képviselő részére, amelyben tájékoztattuk őket a Quaestor-ügy minden fontos történéséről. 
Mostanra viszont realizálódott, hogy az EU Bizottság és az EU Parlament néhány tagjával megtörténjen a személyes találkozó. A Quaestor-Károsultakat csütörtökön Kálmán-Pikó István fogja képviselni az EU Parlamentben Brüsszelben, amely jelzi azt, hogy minden lehetőséget megragadva, mi továbbra is minden fórumon képviseljük az ügyet. 
A Quaestor-Károsultak és Szakács László úr több éves kitartó munkájának eredményeképpen így a Devizakárosultak is megkapják a lehetőséget a találkozón való részvételhez.

Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a találkozónak a következtében nem várható, hogy rövid időn belül a Quaestor-Károsultak hozzájutnak a pénzükhöz, de bízunk abban, hogy ez mégis egy fontos lépést jelenthet ahhoz, hogy az ügyünkkel a jövőben az EU-ban is foglalkozzanak.

A történések nem rajtunk múlnak, viszont amennyiben lesznek információink, tájékoztatni fogunk benneteket.

Sok sikert kívánunk Kálmán-Pikó Istvánnak a találkozóhoz!

Lájkold a Facebook oldalunkat