Még az is jobb lett volna, ha jól célra fordították volna a Quaestorból ELLOPOTT pénzünket

Korrupció Lopás Quaestor
Oszd meg másokkal is

Még az is jobb lett volna, ha a Quaestorból ellopott pénzünket legalább jól célra használták volna fel, nem pedig a haverok zsebei lennének tele, akik viszont azóta is rajtunk nevetnek.

Forrás:  http://index.hu/belfold/2017/11/15/diakokra_zuhant_az_ablak_egy_csepeli_gimnaziumban_mert_evek_ota_nem_csereltek_momentum_nyilaszaro_jedlik_anyos/

A Momentum csepeli képviselő-jelöltje és elnökségi tagja, Dukán András adott ki közleményt arról, hogy a csepeli Jedlik Ányos gimnáziumban az egyik ablak tokkal együtt ráesett a diákokra. A politikus – aki korábban az iskola oktatója volt – szerint két diák sérült meg, az összetört ablak szilánkjai vagdosták meg őket. Azt is írta, hogy az iskolában korábban már több ablakot beszögeltek balesetveszély miatt.

“A Momentum oktatáspolitikusaként nem mehetek el amellett, hogy Németh Szilárd, mintegy másfél évvel ezelőtt, nyilvános sajtótájékoztatón tett ígéretet az iskola felújítására. Ideje, hogy szembenézzen a magyar oktatás tragikus állapotával” – írta Dukán András.

Az iskola megerősítette a hírt, de azt állították, hogy véletlen baleset történt, amelynek nincs köze az iskolai nyílászárók rossz állapotához.

“A szellőztetés céljából nyitott ablak alatt ülő diák a székről felállva, fejét és vállát az ablakba ütötte, amely ettől a csuklópántokból kicsúszott és az asztalra, majd a mellette ülő társára dőlt.

Az egyik diák agyrázkódást szenvedett, társának kézfején az ablaküveg vágásos sérüléseket okozott. Mindkettőjüket mentő szállította kórházba, a kezén sérült tanulót megműtötték”

– írta Bese Benő igazgató. A diákok már jól vannak, holnap elhagyhatják a kórházat.

(Borítókép: Google Street View)

Lájkold a Facebook oldalunkat