Kiderült, miért alapította meg cégét Bróker Marcsi

Bróker Marcsika Brókerügyek
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://index.hu/belfold/2017/05/24/kiderult_miert_alapitotta_meg_ceget_broker_marcsi/

Beszámoltunk arról, hogy a rendőrség lezárta a nyomozást a Bróker Marcsiként elhíresült D. Sándorné ügyében, és vádemelési javaslattal továbbította az ügyben keletkezett ötvenhatezer oldalnyi iratot a főügyészségnek. 

Vádat emelhetnek Kun-Mediátor Marcsika ellen

Vádat emelhetnek Kun-Mediátor Marcsika ellen

A rendőrség befejezte a nyomozást a több mint 16 milliárd forintos kárt okozó karcagi csaló ügyében.Tovább

Ezek alapján sikkasztás, csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység és számvitel rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt javasolt a rendőrség vádemelést.

A Zsaru magazin bepillanthatott az iratanyagba, amelyből szemezget néhány eddig nem ismert részletet a cég megalapításának indokairól – szúrta ki a Blikk

Az ügy szálai 1999-re nyúlnak vissza: Marcsika ekkor megsértődött, mert nem nevezték ki egy bankban irodavezetőből, első embernek. Haragjában ekkor kilépett, és alapított egy utazási irodát. 

 

Itt kezdte aztán magas hozammal kecsegtető bróker tevékenységét. A hozamokat aztán, akár a klasszikus piramisjátékban, az új ügyfelek pénzéből adta oda a korábbi klienseknek – foglalta össze a Blikk.

A csőd akkor ütött be, amikor több nagy brókercég is bedőlt, az emberek bizalma megrendült, és ki akarták venni a pénzüket a Kun-Mediátorból. Pénzüket azonban soha többet nem látták viszont, ahogy jó darabig Marcsikát sem, aki Bélize-be menekült, ahol végül elkapták. A Készenléti Rendőrség tavaly év végén hozta haza a karcagi nőt.

Bróker Marcsi továbbra is azt állítja: nem követett el jogsértést.

A Kun-Mediátor ügyről és Bróker Marcsi lebukásáról, majd elfogásáról itt találja cikkeinket.

Lájkold a Facebook oldalunkat