Lopj, csalj, hazudj! Tarsoly Szabad! Bróker Marcsi Szabad!

Brókerügyek Korrupció Lopás MNB Quaestor Tarsoly Csaba
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/broker-marcsi-elozetes-letartoztatas-kun-mediator/gshwymh

Meglepő: kijöhet a börtönből Bróker Marcsi?

Az előzetes letartóztatás indokoltságának felülvizsgálata zajlik a Bróker Marcsi néven elhíresült D. Sándorné ügyében.

Vasárnapi Hírek információi szerint a Kun-Mediátor Kft. egykor külföldre szökött, most előzetes letartóztatásban lévő vezetője, akit azzal vádolnak, hogy több mint 12 milliárd forint kárt okozott ügyfeleinek, most enyhébb kényszerintézkedést kért.

Ez lakhelyelhagyási tilalom, vagy házi őrizet is lehet, de akár szabadlábra is helyezhetik, illetve, a bíróság dönthet úgy is, hogy a nő marad ahol volt, vagyi előzetes letartóztatásban.

A nő ellen az ügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

A Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya a lapot úgy tájékoztatta: „jelenleg zajlik a vádlottal szemben elrendelt kényszerintézkedés indokoltságának időszakos kötelező felülvizsgálata a Szegedi Ítélőtáblán, ahol a vádlott enyhébb kényszerintézkedés alkalmazását indítványozta”.

A Szolnoki Törvényszék szerint az ügyben eddig 13 tárgyalást tartott a bíróság, összesen 78 tanút idéztek be, közülük 56-an jelentek meg a tárgyalóteremben. A tanúkat a bíróság részletesen, több órán keresztül hallgatta ki. A tárgyalások ősszel folytatódnak, további tanúmeghallgatásokkal: a károsultakat kérdezik ki majd.

Tavaly egyébként hat károsult panaszt tett az ügyben, miután elévülés miatt 33 sértett esetében megszüntette a csalás miatt indult nyomozást a megyei főügyészség.

Lájkold a Facebook oldalunkat