Mészáros Lölő nem rest elkölteni a Quaestor károsultaktól ELLOPOTT pénzünket

Korrupció Lopás Matolcsy György Quaestor
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://www.napi.hu/ingatlan/ujabb_szallodaja_lesz_meszaros_lorinceknek.650858.html

Újabb szállodája lehet Mészáros Lőrincéknek

A többek közt a Hunguest-lánc 14 szállodáját felvásárló, keszthelyi, balatonalmádi, herceghalmi, ötcsillagos tokaji és ausztriai szállodákat, valamint balatoni kempingüzemeltetőket megszerző, Mészáros Lőrinchez köthető cégcsoport újabb hotellel gyarapodhat.
 

A négycsillagos Hotel Lifestyle Mátra tulajdoni lapjára hivatkozva a HVG ugyanis azt írja, hogy arra bejegyezték a Wellnesshotel Építő Kft. keretbiztosítéki jelzálogjogát 14,7 millió euró, azaz mintegy 4,5 milliárd forint erejéig. Ez a cég a Mészáros Lőrinc és felesége által birtokolt Mészáros és Mészáros Kft. tulajdona. A kölcsönt eredetileg az UniCredit nyújtotta, a követelést vásárolhatták meg Mészárosék.

A Mátrai Tájvédelmi Körzet területén található, medencékkel és wellness részleggel működő Lifestyle Hotel a csődbe ment Quaestor-cégcsoport tulajdona (Quaestor Invest Kft.-é).

A szálloda korábbi üzemeltető cége, a Bérc Hotel Kft. ugyanakkor bűnügyi zár alá került, a Quaestor-csőd után elindult a végelszámolási eljárása – hívja fel a figyelmet a hetilap. A jelenleg is működő Lifestyle új üzemeltetője a Mészáros Lőrinc közelinek mondott Event-Immo Kft. lett.

Az Event-Immo tulajdonosa a Céginfo.hu adatai szerint Schmidl Péter és közvetve Csík Zoltán, akik feltűnnek más, Mészárosékhoz köthető vállalkozásokban (például Schmidl Péter a Hunguest Hotels Zrt. igazgatóságának is tagja, Csík Zoltán pedig egyebek mellett Mészárosék Wellnesshotel Építőjének ügyvezetője és az Echo tévéjüket működtető cég igazgatóságának tagja).

Az Event-Immo üzemelteti már az egerszalóki négycsillagos Saliris hotelt is, amelynek tulajdonosa a felszámolás alatt lévő Szalók Holding Zrt., amely az állami MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt.-jé.

Mészáros Lőrinc a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2017-es listáján az 5. helyen állt mintegy 120 milliárd forintra becsült vagyonnal.

Egy jó tanács Lölőnek: “Fogd és fuss, amíg teheted… mert nem tudsz örökké elbújni előlünk.”

Lájkold a Facebook oldalunkat