773 napja nem kártalanították a Quaestor-károsultakat

Brókerügyek Károsultak Lopás Quaestor Tarsoly Csaba
Oszd meg másokkal is

Forrás: http://www.civilhetes.net/773-napja-nem-kartalanitottak-a-quaestor-karosultakat

Könyvbemutatóval egybekötött flash mobot tartanak a Quaestor-károsultak a millenárison.

“A Flashmob célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Quaestor bedőlése óta eltelt 773 nap alatt sem történt meg a kártalanításunk, az ellopott 210 milliárd forintunknak csak a töredékét kaptuk vissza.”

– írják közleményükben.

A kártalanításunk fedezetéül szolgáló vagyon most is megvan, a követelések értékalapú rendezése most is lehetséges lenne. Mi nem közpénzt, hanem a saját pénzünket követeljük vissza, mégpedig teljes egészében, mert annyi már most is nyilvánvaló, hogy itt nem egy egyszerű befektetési kockázat, hibás gazdálkodás következményeit kell elszenvednünk, hanem a legnagyobb magyar pénzügyi csalásét, egy összeesküvéséét, egy nyilvánvalóan összetett és szövevényes bűnelkövetéséét, amely előre kitervelten, tudatosan irányult a befektetők megkárosítására.

Nem hagyjuk,  hogy törvénytelenül, a törvények kijátszásával, vagy éppen e célból törvényeket alkotva az alapvető jogainkat elvonják, törvényesen szerzett vagyonunkat ellopják! Nem hagyjuk kisemmizni és nyomorba dönteni  magunkat! Továbbra is hallatni fogjuk a hangunkat a pénzünk visszaszerzéséért, az alkotmányos jogainkért, a törvény maradéktalan végrehajtásáért!

Mivel a hazai  jogi környezet jelenleg nem teszi lehetővé, hogy itthon elérjük a célunkat, így Strasbourgban folytatjuk a harcot! A végsőkig megküzdünk azért, hogy mielőbb hozzájusson a teljes károsulti közösségünk a pénzéhez. 

Lájkold a Facebook oldalunkat